Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın bapsı otel, mekân ve hastane kabilinden toplu hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline ilgilı olarak bileğmaslahatmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Bu mekanizma çoklukla ivedi bir durumda çabucak açılabilen mazi çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir rulo Yangın Çıkış Kapısı mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan bütün bileğustalıkkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en orantılı eder politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Özellikle santimantal ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Report this wiki page