2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, bedii kapılara en mutabık fiyatlarla sahip tamamlanmak muhtevain İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt malumat alabilirsiniz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çkızılışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca eylem etmesi ve zaruri çaldatmaışmaların da buna gereğince yapılması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Aralıkç otopark yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında bapyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güçlü Komutan ve ekibine teşekkürler.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) üs amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların vesair katlara intikalini kösteklemek veya olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan müstacel konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tekmil kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bununla alay malay hordaki kriterlere ehil olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde Yangın Kapısı evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya hak açılmalıdır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz mimarilarda 120cm, faik katlı ofis binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page